1 2 3 4 5

portal vrajitoare si tamaduitoare


Anghel Zãvranov - Mostenitorul renumitei Clarvãzãtoare Vanga Dimitrova!


Date Contact:


TELEFON: +40 721.114.711


WEBSITE: www.tamaduitor-clarvazator.com


Clarvãzãtorul Anghel Zãvranov va poate dezvalui tainele destinului dvs. prin Astrologie, Chiromantie, Previziuni Astrale, Cititul in Tarot, in palma, in Stele, si in Aura.


Incontestabilul si renumitul Clarvãzãtor si Tamaduitor Anghel Zãvranov este ajutorul si speranta tuturor celor cu probleme si necazuri.


Detine secretul celor mai puternice ritualuri de magie alba daruite de Divinitate.


Va poate ajuta in urmatoarele: vindeca stresul, bolile de piele, durerile de trup inexplicabile, descanta pentru dragoste, casatorii, reusita in afaceri si la examene, ofera talismane pentru noroc si aparare.Starpeste viciul alcoolului, drogurilor, dezleaga cununii legate, reda fertilitatea si virilitatea, scoate argintul viu.


Va poate prezice soarta si destinul cu precizie si exactitate prin deschiderea cartilor de tarot, chiar si prin telefon pe baza datelor personale (data nasterii, numele de botez si culoarea ochilor).


Asigura confidentialitate deplina si profesionalism in tot ceea ce realizeaza precum si rezolvari garantate pentru care isi asuma responsabilitatea.


Dragi cititori, aveti unica ocazie de a va intalni fata in fata cu unicul mostenitor al celebrei Clarvazatoare BABA VANGA.


Se afla in Romania la chemarea unor parohii pentru rezolvarea unor cazuri misterioase.


Anghel Zãvranov a vindecat nenumarate persoane de afectiuni paranormale. A colaborat cu justitia bulgara, si institutiile guvernamentale americane, la cererea acestora rezolvand cazuri de disparitii, sau descoperind autorii multor infractiuni.


Este un clarvazator renumit la nivel mondial, prezicand cel mai controversat eveniment, care a zguduit intreaga planeta prin prezicerea in direct cu trei zile inainte, la un post de televiziune din Statele Unite, accidentul in care printesa Diana s-a sfarsit.


   A prezis tsunamiul din Oceanul Indian din 2004, criza mondiala, cutremurul din Japonia, etc.


Anghel Zãvranov este un om cu chip de inger, cu suflet mare, a dovedit-o de mii de ori prin faptele sale, prin rezolvarea si vindecarea miilor de cazuri in intreaga lume…


Anghel Zãvranov nu este un vrajitor, nu este un doctor, este trimisul lui Dumnezeu, este un om cu puteri paranormale, care are puterea si harul de a vindeca oamenii de farmece, vraji, blesteme, nu si de afectiuni medicale.


El trateaza cu seriozitate si confidentialitate deplina indiferent de gradul problemei sau afectiunii. Nascut in Bulgaria, a trait o buna perioada in sudul Romaniei si apoi si-a continuat activitatea in Statele Unite ale Americii.


Isi poate desfasura activitatea in limba bulgara, romana si engleza. El va poate ajuta in urmatoarele probleme: vizionarea destinului cu precizie si exactitate, prezent, trecut si viitor, poate reuni cuplurile ce s-au despartit din cauza farmecelor sau blestemelor, poate vindeca viciile, impotenta, daca acestea au venit prin influenta malefica a magiei negre.


   Anghel Zãvranov colaboreaza cu asociatia Tamaduitorilor din Israel pentru lucrari speciale, cu un grad foarte ridicat iar leacurile pe care le ofera pacientilor le aduce periodic din Tara Sfanta!Date de contact Anghel Zãvranov:


TELEFON: +40 721.114.711


WEBSITE: www.tamaduitor-clarvazator.com


EMAIL: anghelzavranov@yahoo.com
   Clarvazatoare si Clarvazatori care citesc in Aura: vad aura, campul energetic ce inconjoara fiecare fiinta, putand citi in acesta informatii despre viata persoanei. O clarvazatoare vede imagini in aura si in functie de locul si distanta fata de trupul fizic, ei pot determina timpul in care s-a petrecut sau se va petrece ceea ce vad.


   De asemenea clarvazatoarele pot vedea incarcatura energetica ce insoteste faptele accesate aceasta insemnand pozitivismul sau negativismul faptelor raportat la persoana si starea emotionala si de sanatate celui vizat. Uneori o clarvazatoare poate vedea si destinul rudelor si a persoanelor apropiate, ce apar si ele in campul energetic . S-a demonstrat clar ca au astfel acces la trecutul persoanei, la gandurile sale, chiar si la cele nerostite, la starea de sanatate, chiar si cea viitoare, la momente din alte vieti si la anumite momente din viitor.


   Chiar si oamenii de stiinta au recunoscut in urma multor teste si experimente strict controlate ca gandul poate fi receptionat de catre clarvazatoare chiar si de la sute de km distanta, ca ochii spiritului vad lucruri pe care nu le-au vazut niciodata ochii trupului, lucruri care exista in lumea fizica perceptibila in mod normal.S-a dovedit ca omul poate prevedea viitorul, cel putin pe termen scurt, ca putem vedea prin ochii altuia aflat in cu totul in alt loc si uneori chiar in alt timp.


   S-a dovedit ca nimic nu poate bruia o transmisie telepatica... nici apa, nici muntii, nici distanta, nimic...


   De ce este bine sa mergem la o clarvazatoare sau un clarvazator:

   - este o experienta interesanta ce ne deschide perspective noi asupra lumii si a vietii;

   - e bine sa stim anumite lucruri despre... prezent si oamenii ce ne inconjoara

   - e bine sa ne intalnim adevarul din propriul suflet, chiar daca starea lui se poate schimba in funcite de noi, da, chiar de noi insine;


   Magia alba reprezinta fortele in miscare ale Universului, care se resping sau se atrag, oferind rezultate uimitoare.

   I se spune magie alba, deoarece isi propune sa aduca oamenilor o stare mai buna (nu una mai rea), implinirea dorintelor pozitive si indepartarea energiilor negative.

   Foloseste in principal mintea si sufletul celui celui care o practica.Pentru a-si incepe lucrarea,persoana care practica magia alba are nevoie de energie; cu cat e mai puternica spiritual, cu atat va fi mai mare si mai eficienta energia sa si mai capabila de a directiona aceasta energie.

...citeste mai mult


   Dupa indelungi cercetari, se poate observa ca istoria cartilor de Tarot este si astazi un mister pe baza caruia se fac multe presupuneri. stim insa cu certitudine ca in anul 1392 Jacquemin Gringonneur a pictat trei seturi de carti pentru regele Charles al VI-lea al Frantei si ca Setul Visconti - Sforza a fost pictat de mana pe la mijocul secolului al XV lea (cea mai completa versiune a acestui set continea 74 de carti nenumerotate).

...citeste mai mult


   Contrar parerilor pseudostiintifice ale unora precum ca energiile negative, vrajile, blestemele, instrumentele si faptele acestora, demonii si strigoii, spiritele intunecate si cele elementare nu ar exista, noi va spunem pur si simplu ca exista.

   Toate acestea sunt conduse, dirijate, controlate de puterea malefica Magia neagra care din pacate aceasta putere este controlata si folosita de anumiti oameni ce au fost alesi de puterea intunericului pentru a aduce cat mai multe suflete nevinovate conducatorului lor.

   Magia neagra se poate pozitiona pe straturile energetice ale „aurei” omului, animalelor, in jurul obiectelor , in spatiul locuibil, in sediile de firma, pe terenurile agricole, in casele de la tara, in staulele si pe turmele de oi si cirezile de vite, ca insotitoare permanente pana la indeplinirea programului distructiv si are ca efect puterea de a controla obiecte, intamplari, conjuncturi in calea si in destinul oamenilor.

...citeste mai mult


   Ocultismul sau esoterismul este stiinta care pretinde ca ar cunoaste ceea ce este mai presus de experienta obisnuita, adica ceea ce este necunoscut in natura si in sufletul omului. Putinta atingerii acestei tinte este data, dupa ocultisti, in simturile noastre hiperfizice sau in al saselea simt.

...citeste mai mult


   Divinatia reprezinta o putere magica prin care se poate ghici viitorul.Divinatia in sensul ei mai larg si urmand semnificatia gramaticala a cuvantului, inseamna exercitiul puterii divine si al realizarii puterii divine.

   A cunoaste gandurile cele mai secrete, a patrunde misterele trecutuluisi ale viitorului, a evoca revelatia riguroasa a efectelor prin cunoastereaexacta a cauzelor, iata ce este, la modul universal, divinatia. Magicianul , initiatul , se bazeaza pe clarvedere, clarauditie, intuitie, premonitiesi rareori pe capacitati reale de a profeti viitorul.

   Instrumentele divinatiei nu sunt decat mijloace de magnetizare ale divinatorului si de abstragere din lumina exterioara pentru a deveni atent numai la lumina interioara. Hidromantia si ghicitul, geomantia si cartomantia sunt mijloace pentru a da o imagine destul de adevarata despre sansele destinului.

...citeste mai mult


   Vrajitoria este o ramasita a religiei pre-crestine. Este pe atat de frumoasa, pe cat este de veche.

   Nu are nimic de-a face cu satanismul sau venerarea diavolului. in zilele noastre, tot mai multi oameni sunt din ce in ce mai putin satisfacuti de structurile religioase traditionale si cauta relatii mai adanci si mai pline de inteles cu Divinitatea, prin metode alternative. Unii oameni au ales credinte estice in locul celor vestice, in care s-au nascut.

   Datorita unei puternice dragoste pentru natura si datorita miscarilor feministe, unii oameni au descoperit vrajitoria.

...citeste mai mult


Wicca este numele oficial al unei religii neo-pagane, religie supranumita si "religia vrajitoarelor". Vrajitoria, magia si ocultismul sunt astazi parca mai prezente decat oricand, acestea aparand in toate locurile posibile, in satele uitate de lume si in marile productii cinematografice; toate aceste manifestari oculte se incadreaza in ceea ce numim astazi "neo-paganism".

...citeste mai multDISCLAIMER

   Accesul pe site-ul www.vrajitoare-tamaduitoare.eu este gratuit. Vizitarea paginilor din site se consideră un accept al termenilor şi condiţiilor de mai jos.

   Ne rezervăm dreptul de a bloca utilizatorii care nu respectă termenii şi condiţiile site-ului.

...CITESTE MAI MULT