1 2 3 4 5

portal vrajitoare si tamaduitoare


Clarvãzãtoarea Amalia Tamara - Cea mai puternicã tãmãduitoare din Romania!


Date Contact:


TELEFON: +39 3511 360 830


TELEFON: +39 3801 711 895


EMAIL: bereneberena@yahoo.com


WEBSITE: www.tamaduitoarea-tamara.ro


Magia albă şi neagră există de când lumea şi pământul. Răul se poate face uşor, sunt foarte muţi oameni care fac rău semenilor în ziua de azi.


În cele mai multe cazuri răzbunarea este să apeleze la magia neagră şi să le trimită răul de la distanţă doar pe nume de botez. Atenţie! Toţi cei care aveţi probleme şi vă este teamă sau jenă să apelaţi la persoane specializate, trebuie să înţelegeţi că magia albă înseamnă lucrul sfânt şi nu este păcat.


Doamnelor şi domnilor, dacă aveţi multe întrebări la care nu găsiţi răspunsuri şi rezolvări, dacă v-aţi pierdut încrederea şi speranţa, dacă aţi construit o afacere şi din senin aţi ajuns în pragul falimentului, dacă nu aveţi înţelegere în căsnicie, aveţi patima băuturii sau nu v-aţi găsit jumătatea… acum aveţi speranţa să vă rezolvaţi toate aceste probleme cu rezultate 100% garantate!


Tămăduitoarea Tamara, un nume cunoscut în România şi peste hotare, cu cele mai multe cazuri rezolvate, unele lipsite chiar de orice speranţă, vă vine în ajutor şi vă rezolvă toate problemele. Prin puterea magiei albe, ea vă garantează rezultate 100% de la distanţă, telefonic. Apelaţi cu încredere!!!Date de contact Clarvãzãtoarea Amalia Tamara:


TELEFON: +39 3511 360 830


TELEFON: +39 3801 711 895


WEBSITE: www.tamaduitoarea-tamara.ro


EMAIL: bereneberena@yahoo.com
   Clarvazatoare si Clarvazatori care citesc in Aura: vad aura, campul energetic ce inconjoara fiecare fiinta, putand citi in acesta informatii despre viata persoanei. O clarvazatoare vede imagini in aura si in functie de locul si distanta fata de trupul fizic, ei pot determina timpul in care s-a petrecut sau se va petrece ceea ce vad.


   De asemenea clarvazatoarele pot vedea incarcatura energetica ce insoteste faptele accesate aceasta insemnand pozitivismul sau negativismul faptelor raportat la persoana si starea emotionala si de sanatate celui vizat. Uneori o clarvazatoare poate vedea si destinul rudelor si a persoanelor apropiate, ce apar si ele in campul energetic . S-a demonstrat clar ca au astfel acces la trecutul persoanei, la gandurile sale, chiar si la cele nerostite, la starea de sanatate, chiar si cea viitoare, la momente din alte vieti si la anumite momente din viitor.


   Chiar si oamenii de stiinta au recunoscut in urma multor teste si experimente strict controlate ca gandul poate fi receptionat de catre clarvazatoare chiar si de la sute de km distanta, ca ochii spiritului vad lucruri pe care nu le-au vazut niciodata ochii trupului, lucruri care exista in lumea fizica perceptibila in mod normal.S-a dovedit ca omul poate prevedea viitorul, cel putin pe termen scurt, ca putem vedea prin ochii altuia aflat in cu totul in alt loc si uneori chiar in alt timp.


   S-a dovedit ca nimic nu poate bruia o transmisie telepatica... nici apa, nici muntii, nici distanta, nimic...


   De ce este bine sa mergem la o clarvazatoare sau un clarvazator:

   - este o experienta interesanta ce ne deschide perspective noi asupra lumii si a vietii;

   - e bine sa stim anumite lucruri despre... prezent si oamenii ce ne inconjoara

   - e bine sa ne intalnim adevarul din propriul suflet, chiar daca starea lui se poate schimba in funcite de noi, da, chiar de noi insine;


   Magia alba reprezinta fortele in miscare ale Universului, care se resping sau se atrag, oferind rezultate uimitoare.

   I se spune magie alba, deoarece isi propune sa aduca oamenilor o stare mai buna (nu una mai rea), implinirea dorintelor pozitive si indepartarea energiilor negative.

   Foloseste in principal mintea si sufletul celui celui care o practica.Pentru a-si incepe lucrarea,persoana care practica magia alba are nevoie de energie; cu cat e mai puternica spiritual, cu atat va fi mai mare si mai eficienta energia sa si mai capabila de a directiona aceasta energie.

...citeste mai mult


   Dupa indelungi cercetari, se poate observa ca istoria cartilor de Tarot este si astazi un mister pe baza caruia se fac multe presupuneri. stim insa cu certitudine ca in anul 1392 Jacquemin Gringonneur a pictat trei seturi de carti pentru regele Charles al VI-lea al Frantei si ca Setul Visconti - Sforza a fost pictat de mana pe la mijocul secolului al XV lea (cea mai completa versiune a acestui set continea 74 de carti nenumerotate).

...citeste mai mult


   Contrar parerilor pseudostiintifice ale unora precum ca energiile negative, vrajile, blestemele, instrumentele si faptele acestora, demonii si strigoii, spiritele intunecate si cele elementare nu ar exista, noi va spunem pur si simplu ca exista.

   Toate acestea sunt conduse, dirijate, controlate de puterea malefica Magia neagra care din pacate aceasta putere este controlata si folosita de anumiti oameni ce au fost alesi de puterea intunericului pentru a aduce cat mai multe suflete nevinovate conducatorului lor.

   Magia neagra se poate pozitiona pe straturile energetice ale „aurei” omului, animalelor, in jurul obiectelor , in spatiul locuibil, in sediile de firma, pe terenurile agricole, in casele de la tara, in staulele si pe turmele de oi si cirezile de vite, ca insotitoare permanente pana la indeplinirea programului distructiv si are ca efect puterea de a controla obiecte, intamplari, conjuncturi in calea si in destinul oamenilor.

...citeste mai mult


   Ocultismul sau esoterismul este stiinta care pretinde ca ar cunoaste ceea ce este mai presus de experienta obisnuita, adica ceea ce este necunoscut in natura si in sufletul omului. Putinta atingerii acestei tinte este data, dupa ocultisti, in simturile noastre hiperfizice sau in al saselea simt.

...citeste mai mult


   Divinatia reprezinta o putere magica prin care se poate ghici viitorul.Divinatia in sensul ei mai larg si urmand semnificatia gramaticala a cuvantului, inseamna exercitiul puterii divine si al realizarii puterii divine.

   A cunoaste gandurile cele mai secrete, a patrunde misterele trecutuluisi ale viitorului, a evoca revelatia riguroasa a efectelor prin cunoastereaexacta a cauzelor, iata ce este, la modul universal, divinatia. Magicianul , initiatul , se bazeaza pe clarvedere, clarauditie, intuitie, premonitiesi rareori pe capacitati reale de a profeti viitorul.

   Instrumentele divinatiei nu sunt decat mijloace de magnetizare ale divinatorului si de abstragere din lumina exterioara pentru a deveni atent numai la lumina interioara. Hidromantia si ghicitul, geomantia si cartomantia sunt mijloace pentru a da o imagine destul de adevarata despre sansele destinului.

...citeste mai mult


   Vrajitoria este o ramasita a religiei pre-crestine. Este pe atat de frumoasa, pe cat este de veche.

   Nu are nimic de-a face cu satanismul sau venerarea diavolului. in zilele noastre, tot mai multi oameni sunt din ce in ce mai putin satisfacuti de structurile religioase traditionale si cauta relatii mai adanci si mai pline de inteles cu Divinitatea, prin metode alternative. Unii oameni au ales credinte estice in locul celor vestice, in care s-au nascut.

   Datorita unei puternice dragoste pentru natura si datorita miscarilor feministe, unii oameni au descoperit vrajitoria.

...citeste mai mult


Wicca este numele oficial al unei religii neo-pagane, religie supranumita si "religia vrajitoarelor". Vrajitoria, magia si ocultismul sunt astazi parca mai prezente decat oricand, acestea aparand in toate locurile posibile, in satele uitate de lume si in marile productii cinematografice; toate aceste manifestari oculte se incadreaza in ceea ce numim astazi "neo-paganism".

...citeste mai multDISCLAIMER

   Accesul pe site-ul www.vrajitoare-tamaduitoare.eu este gratuit. Vizitarea paginilor din site se consideră un accept al termenilor şi condiţiilor de mai jos.

   Ne rezervăm dreptul de a bloca utilizatorii care nu respectă termenii şi condiţiile site-ului.

...CITESTE MAI MULT